目前位置:主選單>師資介紹>助理教授>盧駿葳

学位論文
(博士)
1.
Competitive Advantage: A Comparative Study for the Japanese and the Taiwanese Transformer Industries
雜誌論文
1.
日系サービス業の市場戦略-台湾・中国進出 ,東亞企業經營研究,2014年3月。
2.
Chunwei Lu, George Yungchih Wang, and Enhou Zu  , Collaboration between the Japanese Manufacturers and the Local Suppliers in Vietnam, INTERNATIONAL JOURNAL OF ECONOMICS AND STATISTICS, Feb. 2014.(SCImago)
3.
MING-HUNG SHU, BI-MIN HSU, THANH-LAM NGUYEN, CHUNWEI LU, JUI-CHAN HUANG, Forecasting Cargo Throughput with Modified Seasonal ARIMA Models, WSEAS TRANSACTIONS on MATHEMATICS, Feb. 2014. (EI)
4.
Ming-hung Shu, Wei-ju Hung, Bi-min Hsu, Thanh-lam Nguyen, Chunwei Lu, Forecasting with Fourier Residual Modified ARIMA Model-An Empirical Case of Inbound Tourism Demand in New Zealand, WSEAS Transactions on Mathematics, Feb. 2014. (EI).
翻訳

口頭発表
1.
日本企業經營學會、亞細亞企業經營學會(韓國)第7回國際學術研究大會,國家文化隊消費者購物影響初探,2014年2月14日 大阪商業大學。
專書
1.
Business Strategies of the Taiwanese Audio Equipment Manufacturers ,東アジアの社会・観光・企業,2015年3月。

研 究 計 畫、產 學 合 作
產學合作

研究計畫

所 屬 學 會